Skapaskolan 2019 | Patricia Diaz till Skapaskolan
post-template-default,single,single-post,postid-9566,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Patricia Diaz till Skapaskolan

En av Sveriges ledande personer inom digitalt förstärkt lärande till Skapaskolan!

Patricia intervjuas här av Skolvärden 2014.

Arbeta-formativt-med-digitala-verktyg-990x1024

Patricia Diaz börjar sitt arbete som lärare på Skapaskolan i augusti 2016, dels som lärare i spanska och engelska och dels som förstelärare inom digitalt förstärkt lärande.

Patricia är en av Sveriges mest namnkunniga språklärare och hon har senast arbetat på Mikael Elias gymnasium som spansklärare, engelsklärare samt arbetslagsledare. Hon har bland annat skrivit böckerna Formativ bedömning med digitala verktyg samt Webben i undervisningen – sociala medier och digitala verktyg för lärande, hon har filmats och visats av UR samtiden och skriver om digitala verktyg för lärande i varje nummer av grundskoletidningen. I förra numret puclicerades en fin artikel i DIU om hennes pedagogiska arbete med ökad elevaktivitet med digitala hjälpmedel. Patricia föreläste också om formativ bedömning på på Huddinge kommuns utvecklingsdagar i december.

Patricia kommenterar:

”Det känns fantastiskt att få arbeta med Skapaskolans tydliga inriktning och att tillsammans med andra duktiga pedagoger få vara med och utveckla Skapaskolan i moderna språk, engelska och digitalt förstärkt lärande som är mina favoritområden. Det ska också bli roligt att få vara med och bygga upp undervisningen för de äldre eleverna på Skapaskolan från grunden och dessutom i en helt ny skolbyggnad.”

Skapaskolans rektor Jesper Samuelsson är såklart glad över värvningen:

”Som rektor känns det fantastiskt att kunna stärka teamet med Patricia. Hon kommer att bidra kring digitalt förstärkt lärande och ökad digital förmåga men också eftersom det visar att vi har ett så starkt erbjudande för duktiga pedagoger. Det känns också bra att vi stärker upp teamet med en lärare som kommer bidra i utvecklingen av verksamheten för våra äldre elever. Jag ser fram emot att Patricia får komma igång med lärande tillsammans med oss”

1Kommentar