Nya Skapaskolan 2018 | Nya Skapaskolans restaurang
post-template-default,single,single-post,postid-301,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Nya Skapaskolans restaurang

I Skapaskolans restaurang vill vi kunna servera näringsrika och fantastiska måltider i en restaurang som ses av både barn och pedagoger som en av höjdpunkterna under dagen.

Det är en plats där alla känner sig bekväma och välkomna och mötas av positiv och glad personal, serveras fantastisk mat och njuta av en miljö som får alla att tänka ”Restaurang” snarare än ”Skolmatsal”.

Vi kommer arbeta med matlagning från grunden med fokus på näringsrika men också miljövänliga råvaror utan att det ska gå ut över smak och utseende. Det kommer serveras tre rätter om dagen; en dagens lunch, ett vegetariskt alternativ samt en soppa. Det ska dofta hembakat bröd var dag, och ibland bjudas på något alldeles extra . . .

Vi kommer fortsätta att utveckla skolans frukost och mellanmål med hemgjorde krämer och liknande. Vår kökschef ser gärna att måltiderna i skolan ska vara en av alla positiva saker barnen pratar om när dom kommer hem!